monitoren.

Er is nooit iets af, we meten, schaven en testen er lustig op los.

 social media.

Geef onze creatieven een week de teugels in handen en laat je verbazen.

 online activatie.

Of het nou een kleine activatie is of een massale cross channel campagne.

 sqan.

We scannen je merk voor een beter resultaat.

Online.

Snel naar een meetbaar resultaat.


Koersen op kansen.

Online is een revolutie. Hobbelde de industrialisatie nog rustig 90 jaar door, online dendert. Raast. Explodeert. Het laat geen seconde onbenut en laat geen mens onberoerd. Winkelomzetten lopen terug. Kranten lezen we nog amper. Kerstkaarten doen we af met een e-mail. Praten doen we via Twitter, Facebook en Whatsapp. En wie niet bijblijft, wordt revolutionair snel ouderwets. Of gaat failliet. Nu ook de babyboomers vertrouwd zijn met internet groeien online omzetten spectaculair. Online koerst op kansen…en het is aan jou op tijd op te stappen.

Online onbegrijpelijk?

Voor velen is online een jungle die alleen maar dichter wordt. Wordpress, seo, sea, internet of things, Google Analytics, inbound marketing, auto responsive…iedere dag heeft zijn eigen nieuwe kreet en innovatie. Wat is relevant voor jou? Wat niet? En waar moet je eens rustig over nadenken? Kortom hoe stap je als ondernemer nu op die razende online trein, bij voorkeur zonder er direct weer af te vallen? Want ga maar na. De iPhone bestaat nog geen 10 jaar! En nog niet zo lang geleden kon je met een paar simpele trucs hoog in Google ranken. Nu lacht Google om al dat gegoochel. Het draait om échte meerwaarde, échte relevantie. Niet alleen voor Google, maar ook voor de consument.

Slim online is soms ook offline.

Wij hebben online onderverdeeld in 6 segmenten en passen deze perfect in het grotere geheel. Omnichannel dus. En 360 graden. Want niemand is alleen maar online. Of winkelt alleen maar in de Kalverstraat. Iedereen is overal. De winnende strategie is dus de strategie die offline en online combineert op een manier die de klant bereikt. Gespecialiseerde online bureaus doen dat niet. Gespecialiseerde offline bureaus doen dat ook niet. qiss doet het wel, want wij zijn gespecialiseerd in het bereiken van klanten. Ook die van jou! Vraag vandaag nog de qiss sqan aan om in kaart te brengen hoe online je bent en zou moeten zijn. Dan praten we daarna over hoe we je van dienst kunnen zijn. Rustig offline. Of razendsnel online.

 branding.

Het merk als
resultaatmaker.

 retail.

360 graden en
doelgericht.

 dienstverlening.

Breng je ideeën
tot leven.

 online.

Snel naar een
meetbaar resultaat.

Laten we het over resultaat hebben!


Op zoek een laagdrempelige online oplossing? Structureel naar de basis van een merk kijken? Of toe aan een professionele invulling van de contentstrategie? Laat het ons weten! Of kom langs, onze koffie is zorgvuldig uitgezocht.

STUUR ONS EEN MAILTJE.

Vertel ons hoe we jullie kunnen
helpen en zie, we helpen.

E-MAIL STUREN

PAK DE TELEFOON.

De snelste manier om onze
stem te horen.

BEL 020-589 29 29

ONTVANG QISS NIEUWS

Blijf op de hoogte
van al onze resultaten.