branding.

Het merk als
resultaatmaker.

MEER INFO

 retail.

360 graden en
doelgericht.

MEER INFO

 dienstverlening.

Breng je ideeën
tot leven.

MEER INFO

 online.

Snel naar een
meetbaar resultaat.

MEER INFO

qiss is een reclamebureau in Amsterdam, maar geen typisch Amsterdams reclamebureau. We doen niet aan pluche en prijzen. Mooi werk maken met en voor onze klanten, dat is waar we het voor doen.

Werk dat scoort! Een strategisch plan voor een nieuwe positionering van je merk? Een volledige online en offline campagne

om je concurrent nu eens echt het nakijken te geven? Een winkelconcept om je klant tot op de vierkante centimeter te boeien? Of alleen een pakkende flyer om je nieuwe product te promoten? We doen het graag. En zonder verrassingen, dus tegen een heldere en scherpe prijs die je vooraf van ons hoort. Zo doen we het al bijna 25 jaar.

Ontmoet de resultaatmakers.


De qissers op een rij. Enthousiaste specialisten die graag met je in gesprek gaan. Niet tegenover elkaar, maar naast elkaar. Met altijd het resultaat voor ogen.

Onze partners.


Met deze partners bereiken we nog betere resultaten.

Wil je als organisatie veranderen? Meer uit je mensen halen? Veel van dit soort vragen komen dagelijks langs bij Progres. Daar waar wij meer uit de communicatiestrategie van dienstverleners halen en dus een beetje meer naar buiten kijken, verandert Progres ze van binnenuit. Een partner die precies goed past.

De ideale partner in contentmarketing, social media en affiliate marketing. Dankzij sgxl.nl is Yellowbeard binnen notime gegroeid naar miljoenen dagelijkse interactiemogelijkheden. Inmiddels staan ze ook voor veel meer dan alleen slechtegrappen, Yellowbeard doet aan conceptontwikkeling, social media beheer en is een ster in content marketing.

Onze steun en toeverlaat op het gebied van drukwerk. Ze combineren hun ruime ervaring in het vakgebied met het continu zoeken naar innovatieve oplossingen. Samplonius & Samplonius is de ideale gesprekspartner bij het in productie gaan van onze campagnes en activaties.

Talent gezocht!


Ben je fotograaf, ontwerper, webbouwer, schrijver, illustrator of op een ander vlak creatief?
Junior, senior, student of freelancer…als je beter bent dan alle anderen horen we graag van je.

STUUR ONS EEN MAILTJE.

Vertel ons hoe we jullie kunnen
helpen en zie, we helpen.

E-MAIL STUREN

PAK DE TELEFOON.

De snelste manier om onze
stem te horen.

BEL 020-589 29 29

ONTVANG QISS NIEUWS

Blijf op de hoogte
van al onze resultaten.